Sodium, potassium, phosphorus and calcium content in food products designed for infant and child nutrition.
Opis bibliograficzny
Sodium, potassium, phosphorus and calcium content in food products designed for infant and child nutrition. [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, EDYTA SULOWSKA. W: Environment, hygiene and public health. T. 2. Ed. Andrzej Borzęcki Lublin 2012, Medical University of Lublin, s. 421-431, bibliogr. poz. 33, 978-83-62606-39-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Environment, hygiene and public health. T. 2. Ed. Andrzej Borzęcki, s. 421-431, bibliogr. poz. 33.
Wydawca:
Medical University of Lublin
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62606-39-9
BPP ID: (29, 70920) wydawnictwo zwarte #70920
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.76 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 29 marca 2013 10:07 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |