Składniki diety źródłem zarażeń pasożytniczych - problemem w dietetyce.
Opis bibliograficzny
Składniki diety źródłem zarażeń pasożytniczych - problemem w dietetyce. [AUT.] ANNA BOGUCKA-KOCKA, JAGODA ABRAMEK. W: V Ogólnopolska Konferencja Naukowo-Szkoleniowa : Lubelskie Dni Promujące Zdrowie : „Profilaktyka chorób zakaźnych. Narodowy Program Zwalczania Grypy”. Lublin, 1-2 czerwca 2017. [Streszcz.] s. 40.
Szczegóły publikacji
Źródło:
V Ogólnopolska Konferencja Naukowo-Szkoleniowa : Lubelskie Dni Promujące Zdrowie : „Profilaktyka chorób zakaźnych. Narodowy Program Zwalczania Grypy”. Lublin, 1-2 czerwca 2017. [Streszcz.], s. 40.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 86914) wydawnictwo zwarte #86914
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 21 marca 2018 15:13 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |