Should patients with schizophrenia be put on a gluten-free diet? An association between markers of intestinal permeability, inflammation and gluten sensitivity in patients with schizophrenia.
Opis bibliograficzny
Should patients with schizophrenia be put on a gluten-free diet? An association between markers of intestinal permeability, inflammation and gluten sensitivity in patients with schizophrenia. [AUT. KORESP.] H[ANNA] KARAKUŁA-JUCHNOWICZ, [AUT.] M. DZIKOWSKI, J[OANNA] RÓG, M[AŁGORZATA] KOZIOŁ, J[USTYNA] MORYLOWSKA-TOPOLSKA, A[GATA] MAKAREWICZ, M[ARTA] FLIS, D[ARIUSZ] JUCHNOWICZ. Eur. Psychiatry 2018 vol. 48 suppl. s. S442, 26th European Congress of Psychiatry - 2018. [Nice, 3-6 March 2018]. Abstr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
European Psychiatry 2018 vol. 48 suppl, s. S442.
Rok: 2018
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 87240) wydawnictwo ciągłe #87240
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 maja 2018 15:29 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 3 listopada 2023 11:56 |