Selen w żywności.
Opis bibliograficzny
Selen w żywności. [AUT.] JOLANTA KARWAT, PAULINA GIL-KULIK, LIDIA KOTUŁA, ALICJA NIEDOJADŁO, PIOTR CHOMIK, MAŁGORZATA FILAS, AGNIESZKA WOJCIESZEK, MATEUSZ WILIŃSKI, MARCIN FELDO, JANUSZ KOCKI. W: Pierwsze Forum Młodych Przyrodników : Rolnictwo - Żywność - Zdrowie. Lublin, 14 czerwca 2014. Streszcz s. 62.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwsze Forum Młodych Przyrodników : Rolnictwo - Żywność - Zdrowie. Lublin, 14 czerwca 2014. Streszcz, s. 62.
Rok: 2014
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 76039) wydawnictwo zwarte #76039
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 czerwca 2014 11:34 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:04 |