Selected physical properties, texture and sensory characteristics of extruded breakfast cereals based on wholegrain wheat flour.
Opis bibliograficzny
Selected physical properties, texture and sensory characteristics of extruded breakfast cereals based on wholegrain wheat flour. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] MARCIN MITRUS, TOMASZ ONISZCZUK, LESZEK MOŚCICKI, MAGDALENA KRĘCISZ, ANNA ONISZCZUK. Agric. Agric. Sci. Proc. 2015 vol. 7 s. 301-308, bibliogr. poz. 32, Farm Machinery and Processes Management in Sustainable Agriculture, 7th International Scientific Symposium. DOI: 10.1016/j.aaspro.2015.12.051
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agriculture and Agricultural Science Procedia 2015 vol. 7, s. 301-308, bibliogr. poz. 32.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e724202467f01e9307f054
DOI
10.1016/j.aaspro.2015.12.051
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 81738) wydawnictwo ciągłe #81738
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 12 stycznia 2016 10:46 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 9 września 2025 09:52 |