Sanitary-hygienic evaluation of dustiness in the working environment in food-industry enterprise. (Ocena sanitarno-higieniczna zapylenia środowiska pracy w zakładach przemysłu rolno-spożywczego.)
Opis bibliograficzny
Sanitary-hygienic evaluation of dustiness in the working environment in food-industry enterprise. (Ocena sanitarno-higieniczna zapylenia środowiska pracy w zakładach przemysłu rolno-spożywczego.). [AUT.] LESZEK WDOWIAK, MARIA TIETZE, IWONA BOJAR, ALICJA BURCHARDT. Zdr. Publ. 2007 t. 117 nr 2 s. 138-143, bibliogr. poz. 48, streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zdrowie Publiczne 2007 t. 117 nr 2, s. 138-143, bibliogr. poz. 48, streszcz.
Rok: 2007
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 45900) wydawnictwo ciągłe #45900
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 września 2007 14:21 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:50 |