Probiotics and fermented food in the diet of pregnant Polish women.
Opis bibliograficzny
Probiotics and fermented food in the diet of pregnant Polish women. [AUT. KORESP.] MONIKA PYTKA, [AUT.] AGNIESZKA MALIK, KATARZYNA PIASECKA, ANNA IRZMAŃSKA-HUDZIAK. W: The International Conference : Food in sustainable world. Lublin, September 23-24, 2025. Red. Monika Sujka. Abstr s. 85. Lublin 2025, 978-83-977763-0-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
The International Conference : Food in sustainable world. Lublin, September 23-24, 2025. Red. Monika Sujka. Abstr, s. 85.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
ISBN: 978-83-977763-0-2
BPP ID: (29, 101762) wydawnictwo zwarte #101762
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 listopada 2025 13:20 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2025 14:21 |