Preliminary research on content of coumarins in the fruits of Portenschalgiella ramosissima fruits.
Opis bibliograficzny
Preliminary research on content of coumarins in the fruits of Portenschalgiella ramosissima fruits. [AUT.] K[RZYSZTOF] WOJTANOWSKI, J[AROSŁAW] WIDELSKI, T[OMASZ] MROCZEK, M. DYMEK. W: 10th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, June 6-9, 2016. Abstr s. 189.
Szczegóły publikacji
Źródło:
10th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, June 6-9, 2016. Abstr, s. 189.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 83476) wydawnictwo zwarte #83476
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 lipca 2016 10:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |