Porównanie właściwości fizycznych czopków na bazie masła kakaowego wykonanych metodą wytłaczania w prasie.
Opis bibliograficzny
Porównanie właściwości fizycznych czopków na bazie masła kakaowego wykonanych metodą wytłaczania w prasie. [AUT.] ALEKSANDRA SZOPA, KATARZYNA ŚWIĄDER, ANNA SEREFKO, ŁUKASZ BYRA, PIOTR JUŚ, EWA POLESZAK. W: Konferencja naukowa: "Zdrowie i uroda marką miasta Puławy". Puławy, 7 listopada 2014. Streszcz s. 6, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Konferencja naukowa: "Zdrowie i uroda marką miasta Puławy". Puławy, 7 listopada 2014. Streszcz, s. 6, bibliogr.
Rok: 2014
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 78770) wydawnictwo zwarte #78770
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 lutego 2015 13:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |