Phenolic acids: properties, food sources and health effects.
Opis bibliograficzny
Phenolic acids: properties, food sources and health effects. [RED.] ALEXANDRA FLORES. New York 2016, Nova Science Publishers, ss. 219, Chemistry Research and Application, 978-1-53610-389-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ss. 219.
Wydawca:
Nova Science Publishers
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Książka w języku obcym
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://novapublishers.com/shop/phenoli…
Identyfikatory
ISBN: 978-1-53610-389-2
e-ISBN: 978-1-53610-389-2.
BPP ID: (29, 84363) wydawnictwo zwarte #84363
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 6.74 |
|---|---|
| Rekordy powiązane (1): | |
| Rekord utworzony: | 31 stycznia 2017 10:25 |
| Ostatnia aktualizacja: | 19 września 2023 16:45 |