Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Phenolic acids prolife and antioxidant properties of bread enriched with sprouted wheat flour.

Opis bibliograficzny

Phenolic acids prolife and antioxidant properties of bread enriched with sprouted wheat flour. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, WIOLETTA PIETRZAK, RENATA NOWAK. J. Food Biochem. [online] 2017 vol. 41 nr 4 [art. nr] e12386, s. 1-9, bibliogr. poz. 36, [przeglądany 25 kwietnia 2018]. Dostępny w: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/jfbc.12386. DOI: 10.1111/jfbc.12386
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food Biochemistry [online] 2017 vol. 41 nr 4, [art. nr] e12386, s. 1-9, bibliogr. poz. 36.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna

Identyfikatory

BPP ID: (27, 86173) wydawnictwo ciągłe #86173

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,552
Impact Factor
3
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Zewnętrzna baza danych:• Scopus
• Web of Science
Rekord utworzony:12 grudnia 2017 11:01
Ostatnia aktualizacja:10 sierpnia 2021 02:01

Punkty i sloty autorów

AutorDyscyplinaPkD / PkDAutSlot
Dołomisiewicz Wioleta (Pietrzak), dr n. farm.nauki farmaceutyczne7,07110,3536
Nowak Renata, prof. dr hab. n. farm.nauki farmaceutyczne7,07110,3536

Punkty i sloty dyscyplin

DyscyplinaPkD / PkDAutSlot
nauki farmaceutyczne14,14210,7071

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się