Patulina, mykotoksyna występująca w żywności - przegląd literatury.
Opis bibliograficzny
Patulina, mykotoksyna występująca w żywności - przegląd literatury. [AUT.] ANNA PIKUŁA, MONIKA SAŁAGA-PYLAK, JOANNA CISEK, ANDRZEJ BORZĘCKI. W: Zagrożenia środowiskowe. T. 2. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2013, Liber Duo, s. 793-807, bibliogr. poz. 79, 978-83-64522-03-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Zagrożenia środowiskowe. T. 2. Red. Andrzej Borzęcki, s. 793-807, bibliogr. poz. 79.
Wydawca:
Liber Duo
Rok: 2013
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64522-03-1
BPP ID: (29, 74348) wydawnictwo zwarte #74348
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.95 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 7 lutego 2014 13:27 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |