Omega-3 fatty acids in schizophrenia. P. 2: Clinical applications. (Kwasy tłuszczowe omega-3 w schizofrenii. Cz. 2: Możliwości zastosowania klinicznego.)
Opis bibliograficzny
Omega-3 fatty acids in schizophrenia. P. 2: Clinical applications. (Kwasy tłuszczowe omega-3 w schizofrenii. Cz. 2: Możliwości zastosowania klinicznego.). [AUT. KORESP.] JOANNA RÓG, [AUT.] EWA STELMACH, BOŻENA ŚPILA, JACEK GAJEWSKI, DARIUSZ JUCHNOWICZ, ALEKSANDRA KORZENIOWSKA, JOANNA TOMAKA, HANNA KARAKUŁA-JUCHNOWICZ. Curr. Probl. Psychiatry 2016 vol. 17 nr 4 s. 261-271, bibliogr. poz. 33, [Tekst równol. w jęz. pol.]. DOI: 10.1515/cpp-2016-0025
Szczegóły publikacji
Źródło:
Current Problems of Psychiatry 2016 vol. 17 nr 4, s. 261-271, bibliogr. poz. 33.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e552467f01e93130c38
DOI
10.1515/cpp-2016-0025
Strona WWW
https://www.sciendo.com/article/10.1515…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84292) wydawnictwo ciągłe #84292
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 lutego 2017 11:34 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 10 czerwca 2022 11:36 |