Ocena zawartości miedzi i cynku w wybranych produktach zbożowych. (Assessment of copper and zinc contents in selected cereal products.)
Opis bibliograficzny
Ocena zawartości miedzi i cynku w wybranych produktach zbożowych. (Assessment of copper and zinc contents in selected cereal products.). [AUT.] ANDRZEJ KOT, STANISŁAW ZARĘBA, LUCYNA WYSZOGRODZKA-KOMA. Bromat. Chem. Toksykol. 2011 t. 44 nr 1 s. 32-37, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2011 t. 44 nr 1, s. 32-37, bibliogr. sum.
Rok: 2011
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 64345) wydawnictwo ciągłe #64345
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 lipca 2011 08:18 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:51 |