Ocena zawartości kadmu i ołowiu w pieczywie dietetycznym, płatkach śniadaniowych, kaszach i ryżu. (Assessment of Cd, Pb contents in selected cereal products.)
Opis bibliograficzny
Ocena zawartości kadmu i ołowiu w pieczywie dietetycznym, płatkach śniadaniowych, kaszach i ryżu. (Assessment of Cd, Pb contents in selected cereal products.). [AUT.] ANDRZEJ KOT, STANISŁAW ZARĘBA, LUCYNA WYSZOGRODZKA-KOMA. Bromat. Chem. Toksykol. 2012 t. 45 nr 1 s. 88-93, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2012 t. 45 nr 1, s. 88-93, bibliogr. sum.
Rok: 2011
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 67581) wydawnictwo ciągłe #67581
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 maja 2012 11:05 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:52 |