Ocena wpływu witaminy E na niektóre parametry równowagi oksydacyjno-antyoksydacyjnej w cukrzycy doświadczalnej wywołanej streptozotocyną. (Evaluation of vitamin E influence on some parameters of oxidative/antioxidative balance in animals with streptozotocin indeced experimental diabetes.)
Opis bibliograficzny
Ocena wpływu witaminy E na niektóre parametry równowagi oksydacyjno-antyoksydacyjnej w cukrzycy doświadczalnej wywołanej streptozotocyną. (Evaluation of vitamin E influence on some parameters of oxidative/antioxidative balance in animals with streptozotocin indeced experimental diabetes.). [AUT.] VIOLETTA OPOKA-WINIARSKA, EWA TUSZKIEWICZ-MISZTAL. Diabetol. Pol. 1999 vol. 6 nr 3 s. 193-203, bibliogr. poz. 35, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Diabetologia Polska 1999 vol. 6 nr 3, s. 193-203, bibliogr. poz. 35, sum.
Rok: 1999
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 10266) wydawnictwo ciągłe #10266
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 lutego 2001 11:11 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:49 |