Ocena skażenia mięsa i przetworów mięsnych metalami ciężkimi.
Opis bibliograficzny
Ocena skażenia mięsa i przetworów mięsnych metalami ciężkimi. [AUT.] ANDRZEJ KOT. W: Sympozjum: Bezpieczna żywność i prawidłowe odżywianie podstawą profilaktyki zdrowotnej. Wrocław, 19-20 września 2002. Streszcz s. 101.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Sympozjum: Bezpieczna żywność i prawidłowe odżywianie podstawą profilaktyki zdrowotnej. Wrocław, 19-20 września 2002. Streszcz, s. 101.
Rok: 2002
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 22419) wydawnictwo zwarte #22419
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 7 kwietnia 2003 11:14 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |