Ocena poziomów nieorganicznych form azotu w mięsie zwierząt rzeźnych i jego przetworach. (The content of nitrates III and IV in the slaughter-animal meat and its products.)
Opis bibliograficzny
Ocena poziomów nieorganicznych form azotu w mięsie zwierząt rzeźnych i jego przetworach. (The content of nitrates III and IV in the slaughter-animal meat and its products.). [AUT.] ELŻBIETA SZYDŁOWSKA, STANISŁAW ZARĘBA, WOJCIECH SZYDŁOWSKI. Bromat. Chem. Toksykol. 2003 t. 36 nr 1 s. 39-42, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2003 t. 36 nr 1, s. 39-42, bibliogr. sum.
Rok: 2003
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 24186) wydawnictwo ciągłe #24186
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 czerwca 2003 10:31 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:50 |