Ocena poziomów azotanów III i V w zupach przygotowanych z koncentratów. (Nitrates III and nitrates V content in the soup concentrates.)
Opis bibliograficzny
Ocena poziomów azotanów III i V w zupach przygotowanych z koncentratów. (Nitrates III and nitrates V content in the soup concentrates.). [AUT.] ELŻBIETA SZYDŁOWSKA, STANISŁAW ZARĘBA. Ann. UMCS Sect. DDD 2005 vol. 18 s. 19-23, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2005 vol. 18, s. 19-23, bibliogr. sum.
Rok: 2005
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 35186) wydawnictwo ciągłe #35186
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 sierpnia 2005 18:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:50 |