Ocena aktywności biologicznej składników czynnych lucerny (Medicago Sativa L.) na podstawie badań in vitro oraz in vivo.
Opis bibliograficzny
Ocena aktywności biologicznej składników czynnych lucerny (Medicago Sativa L.) na podstawie badań in vitro oraz in vivo. [AUT.] GRAŻYNA ZGÓRKA, KAZIMIERZ GŁOWNIAK. W: 3rd International Conference "Feed and food additives" : Alfalfa in human and animal nutrition. (Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt) : monographic. Ed by Eugeniusz R. Grela s. 39-47, bibliogr. poz. 31, Studia Regionalne i Lokalne Polski Południowo-Wschodniej. T. 3. Dzierdziówka-Lublin 2008, Progress, 83-906121-4-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
3rd International Conference "Feed and food additives" : Alfalfa in human and animal nutrition. (Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt) : monographic. Ed by Eugeniusz R. Grela, s. 39-47, bibliogr. poz. 31.
Wydawca:
Progress
Rok: 2008
Język: polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 83-906121-4-3
BPP ID: (29, 53054) wydawnictwo zwarte #53054
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 marca 2009 10:19 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 25 kwietnia 2019 14:35 |