Nutrients and mild cognitive impairment: food for thought.
Opis bibliograficzny
Nutrients and mild cognitive impairment: food for thought. [AUT.] MARZENA UŁAMEK-KOZIOŁ, STANISŁAW J. CZUCZWAR, RYSZARD PLUTA. Nutrition 2016 vol. 32 nr 7 s. 910-912, bibliogr. poz. 33.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nutrition 2016 vol. 32 nr 7, s. 910-912, bibliogr. poz. 33.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.clinicalkey.com/#!/content/…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83034) wydawnictwo ciągłe #83034
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,420
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 lipca 2016 14:24 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:38 |