Nowoczesne technologie gastronomiczne w optymalizacji prozdrowotnego potencjału żywności.
Opis bibliograficzny
Nowoczesne technologie gastronomiczne w optymalizacji prozdrowotnego potencjału żywności. [AUT.] BOGDAN SZPONAR, AGNIESZKA MARZEC, MICHAŁ SKRZYPEK. W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywność - Żywienie - Dietetyka „Dietetyka w gastronomii i cateringu”. [Częstochowa, 25-26 września 2017]. Streszcz s. 35.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywność - Żywienie - Dietetyka „Dietetyka w gastronomii i cateringu”. [Częstochowa, 25-26 września 2017]. Streszcz, s. 35.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 86032) wydawnictwo zwarte #86032
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 27 września 2017 10:49 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:04 |