Novel flavonol glycosides from the aerial parts of lentil (Lens culinaris).
Opis bibliograficzny
Novel flavonol glycosides from the aerial parts of lentil (Lens culinaris). [AUT. KORESP.] JERZY ŻUCHOWSKI, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, ANNA STOCHMAL. Molecules 2014 vol. 19 nr 11 s. 18152-18178, bibliogr. poz. 35. DOI: 10.3390/molecules191118152
Szczegóły publikacji
Źródło:
Molecules 2014 vol. 19 nr 11, s. 18152-18178, bibliogr. poz. 35.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.3390/molecules191118152
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1420-3049/19/11/18…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98248) wydawnictwo ciągłe #98248
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,416
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 17 czerwca 2023 10:35 |
| Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2023 10:35 |