New phenolic compounds from the roots of lentil (Lens culinaris).
Opis bibliograficzny
New phenolic compounds from the roots of lentil (Lens culinaris). [AUT. KORESP.] JERZY ŻUCHOWSKI, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, EMILIA RESZCZYŃSKA, ANNA STOCHMAL. Helv. Chim. Acta 2016 vol. 99 nr 9 s. 674-680, bibliogr. poz. 23. DOI: 10.1002/hlca.201600117
Szczegóły publikacji
Źródło:
Helvetica Chimica Acta 2016 vol. 99 nr 9, s. 674-680, bibliogr. poz. 23.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5e71634c46e0fb0001cc26f0
DOI
10.1002/hlca.201600117
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/ful…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 92901) wydawnictwo ciągłe #92901
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,071
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 3 grudnia 2020 17:18 |
| Ostatnia aktualizacja: | 25 czerwca 2022 10:09 |