Napary z czarnej herbaty jako główne źródło związków polifenolowych w racjach pokarmowych studentów. (Black tea infusion as a major source of polyphenols in the daily food rations of students.)
Opis bibliograficzny
Napary z czarnej herbaty jako główne źródło związków polifenolowych w racjach pokarmowych studentów. (Black tea infusion as a major source of polyphenols in the daily food rations of students.). [AUT.] WOJCIECH KOCH. Bromat. Chem. Toksykol. 2016 t. 49 nr 3 s. 308-312, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2016 t. 49 nr 3, s. 308-312, bibliogr. sum.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.ptfarm.pl/wydawnictwa/czaso…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83338) wydawnictwo ciągłe #83338
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 30 września 2016 16:51 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 16 listopada 2023 15:40 |