Mleko i sery jako źródło infekcji dla ludzi. (Milk and cheese as a source of human infection.)
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
Open Access
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Prystupa Andrzej, dr hab. n. med. | nauki medyczne | 40,4145 | 0,5774 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki medyczne | 40,4145 | 0,5774 |
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 28 czerwca 2023 12:24 |
| Ostatnia aktualizacja: | 29 lipca 2025 07:21 |