Mangan w śniadaniowych produktach zbożowych i czipsach ziemniaczanych. (Manganese in breakfast cereal products and potatoes chips.)
Opis bibliograficzny
Mangan w śniadaniowych produktach zbożowych i czipsach ziemniaczanych. (Manganese in breakfast cereal products and potatoes chips.). [AUT.] STANISŁAW ZARĘBA, KRZYSZTOF KRZYSIAK. Rocz. Państ. Zakł. Hig. 2004 t. 55 supl. s. 51-54, bibliogr. sum, Żelazo i mangan w środowisku - problemy ekologiczne i metodyczne.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2004 t. 55 supl, s. 51-54, bibliogr. sum.
Rok: 2004
Język: polski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 32926) wydawnictwo ciągłe #32926
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 marca 2005 17:24 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 15 maja 2020 13:38 |