Liquid chromatography - mass spectrometry in the analysis of processed meat and fish products for food authentication and the detection of adulterations.
Opis bibliograficzny
Liquid chromatography - mass spectrometry in the analysis of processed meat and fish products for food authentication and the detection of adulterations. [AUT.] ANNA STACHNIUK, AGATA SUMARA, ANNA ŁUCIUK, MAGDALENA MONTOWSKA, EMILIA FORNAL*. W: 25th International Symposium on Separation Sciences. Łódź, 15-18 September, 2019. Abstr s. 41.
Szczegóły publikacji
Źródło:
25th International Symposium on Separation Sciences. Łódź, 15-18 September, 2019. Abstr, s. 41.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 90883) wydawnictwo zwarte #90883
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 27 września 2019 18:49 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 11 maja 2020 10:38 |