Liquid chromatography-mass spectrometry in the analysis of pesticide residues in food.
Opis bibliograficzny
Liquid chromatography-mass spectrometry in the analysis of pesticide residues in food. [AUT.] ANNA STACHNIUK, [AUT. KORESP.] EMILIA FORNAL. Food Anal. Methods 2016 vol. 9 nr 6 s. 1654-1665, bibliogr. poz. 83. DOI: 10.1007/s12161-015-0342-0
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Analytical Methods 2016 vol. 9 nr 6, s. 1654-1665, bibliogr. poz. 83.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e730d72467f01e9315cba2
DOI
10.1007/s12161-015-0342-0
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83768) wydawnictwo ciągłe #83768
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,038
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 listopada 2016 11:38 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 24 czerwca 2022 13:09 |