LC-Q-TOF-MS/MS identification of specific non-meat proteins and peptides in beef burgers.
Opis bibliograficzny
LC-Q-TOF-MS/MS identification of specific non-meat proteins and peptides in beef burgers. [AUT. KORESP.] BEATA MIKOŁAJCZAK, [AUT.] EMILIA FORNAL, MAGDALENA MONTOWSKA. Molecules [online] 2019 vol. 24 nr 1 [art. nr] 18, s. 1-13, bibliogr. poz. 29, [przeglądany 21 grudnia 2018]. Dostępny w: https://www.mdpi.com/1420-3049/24/1/18. DOI: 10.3390/molecules24010018
Szczegóły publikacji
Źródło:
Molecules [online] 2019 vol. 24 nr 1, [art. nr] 18, s. 1-13, bibliogr. poz. 29.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff508ad49b31ccec1f3c3
DOI
10.3390/molecules24010018
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1420-3049/24/1/18
Identyfikatory
BPP ID: (27, 88695) wydawnictwo ciągłe #88695
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,267
Impact Factor
Q2
SCOPUS
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 21 grudnia 2018 11:25 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 13:25 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Fornal Emilia, prof. dr hab. n. chem. | nauki medyczne | 140,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki medyczne | 140,0000 | 1,0000 |