L-Arginine in clinical nutrition.
Opis bibliograficzny
L-Arginine in clinical nutrition. [RED.] VINOOD B. PATEL, VICTOR R. PREEDY, RAJKUMAR RAJENDRAM. Cham 2017, Humana Press, s. 1-645, Nutrition and Health, 978-3-319-26007-5. DOI: 10.1007/978-3-319-26009-9
Szczegóły publikacji
Źródło:
s. 1-645.
Wydawca:
Humana Press
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Książka w języku obcym
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff591ad49b31ccec259ed
DOI
10.1007/978-3-319-26009-9
Strona WWW
https://link.springer.com/book/10.1007%…
Identyfikatory
ISBN: 978-3-319-26007-5
e-ISBN: 978-3-319-26009-9
BPP ID: (29, 84367) wydawnictwo zwarte #84367
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 43.66 |
|---|---|
| Rekordy powiązane (1): | |
| Rekord utworzony: | 1 lutego 2017 10:54 |
| Ostatnia aktualizacja: | 10 sierpnia 2021 01:31 |