Kynurenic acid content in selected culinary herbs and spices.
Opis bibliograficzny
Kynurenic acid content in selected culinary herbs and spices. [AUT.] MICHAŁ P. TURSKI, MONIKA TURSKA, TOMASZ KOCKI, [AUT. KORESP.] WALDEMAR A. TURSKI, [AUT.] PIOTR PALUSZKIEWICZ. J. Chem. [online] 2015 vol. 2015 [brak nr] art. ID 617571, s. 1-6, bibliogr. poz. 40, [przeglądany 16 lipca 2015]. Dostępny w: http://dx.doi.org/10.1155/2015/617571. DOI: 10.1155/2015/617571
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Chemistry [online] 2015 vol. 2015 [brak nr], art. ID 617571, s. 1-6, bibliogr. poz. 40.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e72fda2467f01e9314cdca
DOI
10.1155/2015/617571
Strona WWW
http://www.hindawi.com/journals/jchem/2…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 80684) wydawnictwo ciągłe #80684
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,996
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 lipca 2015 10:46 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 25 czerwca 2024 09:18 |