Jakość zdrowotna wybranych warzyw z uprawy ekologicznej. Cz. 2. Zawartość metali ciężkich. (Nutritional quality of selected ecologically grown vegetables. P. 2. The contents of heavy metals.)
Opis bibliograficzny
Jakość zdrowotna wybranych warzyw z uprawy ekologicznej. Cz. 2. Zawartość metali ciężkich. (Nutritional quality of selected ecologically grown vegetables. P. 2. The contents of heavy metals.). [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, URSZULA RUTKOWSKA. Żyw. Człow. Metab. 1997 R. 24 supl. 1 s. 31-43, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 1997 R. 24 supl. 1, s. 31-43, bibliogr. sum.
Rok: 1997
Język: polski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84272) wydawnictwo ciągłe #84272
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 20 lutego 2017 16:29 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:25 |