Isolation, chemical characterization and free radical scavenging activity of phenolics from Triticum aestivum L. aerial parts.
Opis bibliograficzny
Isolation, chemical characterization and free radical scavenging activity of phenolics from Triticum aestivum L. aerial parts. [AUT. KORESP.] IWONA KOWALSKA, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, ŁUKASZ CIEŚLA, WIESŁAW OLESZEK, ANNA STOCHMAL. J. Agric. Food Chem. 2014 vol. 62 nr 46 s. 11200-11208, bibliogr. poz. 38. DOI: 10.1021/jf5038689
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2014 vol. 62 nr 46, s. 11200-11208, bibliogr. poz. 38.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5e713f4746e0fb0001c67ebe
DOI
10.1021/jf5038689
PubMed
25356666
Strona WWW
http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf5…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 77769) wydawnictwo ciągłe #77769
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,912
Impact Factor
10
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 31 października 2014 08:59 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 03:22 |