Influence of extraction procedures on phenolic content and antioxidant activity of Cretan barberry herb.
Opis bibliograficzny
Influence of extraction procedures on phenolic content and antioxidant activity of Cretan barberry herb. [AUT. KORESP.] WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, [AUT.] NEKTARIOS ALIGIANNIS, MARIA HALABALAKI, ALEXIOS-LEANDROS SKALTSOUNIS, KAZIMIERZ GŁOWNIAK, ELEFTHERIOS KALPOUTZAKIS. Food Chem. 2013 vol. 138 nr 1 s. 406-413, bibliogr. poz. 30. DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.10.045
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry 2013 vol. 138 nr 1, s. 406-413, bibliogr. poz. 30.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e729842467f01e930ddee5
DOI
10.1016/j.foodchem.2012.10.045
PubMed
23265505
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 69768) wydawnictwo ciągłe #69768
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
51
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 stycznia 2013 13:56 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2024 08:58 |