Influence of different extraction methods on the quantification of selected flavonoids and phenolic acids from Tilia cordata inflorescence.
Opis bibliograficzny
Influence of different extraction methods on the quantification of selected flavonoids and phenolic acids from Tilia cordata inflorescence. [AUT. KORESP.] ANNA ONISZCZUK, [AUT.] RAFAŁ PODGÓRSKI. Ind. Crops Prod. 2015 vol. 76 s. 509-514, bibliogr. poz. 51. DOI: 10.1016/j.indcrop.2015.07.003
Szczegóły publikacji
Źródło:
Industrial Crops and Products 2015 vol. 76, s. 509-514, bibliogr. poz. 51.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e72fda2467f01e9314cc96
DOI
10.1016/j.indcrop.2015.07.003
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 80756) wydawnictwo ciągłe #80756
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,449
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2015 10:42 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 9 września 2025 08:25 |