Influence of diet on the bioavailability of active components from Zingiber officinale using an in vitro digestion model.
Opis bibliograficzny
Influence of diet on the bioavailability of active components from Zingiber officinale using an in vitro digestion model. [AUT.] W[OJCIECH] KOCH, J[USTYNA] ZAGÓRSKA, W[IRGINIA] KUKUŁA-KOCH, M[ARCIN] CZOP, J[ULIA] LASZUK. W: IV.Bio.Natural 2025 : bioactive natural products research conference. Lisbon, 14-15 July, 2025. [Abstr.] [b.pag.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV.Bio.Natural 2025 : bioactive natural products research conference. Lisbon, 14-15 July, 2025. [Abstr.], [b.pag.]
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 101076) wydawnictwo zwarte #101076
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 1 sierpnia 2025 08:23 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 sierpnia 2025 08:59 |