In vitro activity of peptide fractions from Impatiens glandulifera against caries causing bacteria.
Opis bibliograficzny
In vitro activity of peptide fractions from Impatiens glandulifera against caries causing bacteria. [AUT.] MAŁGORZATA MIAZGA-KARSKA, [AUT. KORESP.] KATARZYNA SZEWCZYK, [AUT.] KATARZYNA KLIMEK, GRAŻYNA GINALSKA. Acta Pol. Pharm. 2017 vol. 74 nr 2 s. 710-714, bibliogr. poz. 24.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Poloniae Pharmaceutica 2017 vol. 74 nr 2, s. 710-714, bibliogr. poz. 24.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e3ad49b31ccec2a62c
Strona WWW
https://ptfarm.pl/wydawnictwa/czasopism…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84446) wydawnictwo ciągłe #84446
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,531
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 15 marca 2017 11:01 |
| Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2025 11:34 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Dos Santos Szewczyk Katarzyna (Woźniak), prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 3,7500 | 0,2500 |
| Ginalska Grażyna, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 3,7500 | 0,2500 |
| Klimek Katarzyna, dr n. farm. | nauki farmaceutyczne | 3,7500 | 0,2500 |
| Miazga-Karska Małgorzata, dr n. farm. | nauki farmaceutyczne | 3,7500 | 0,2500 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 15,0000 | 1,0000 |