Implementation and functioning of HACCP principles in certified and non-certified food businesses: A preliminary study.
Opis bibliograficzny
Implementation and functioning of HACCP principles in certified and non-certified food businesses: A preliminary study. [AUT.] JOANNA TRAFIALEK, WOJCIECH KOLANOWSKI. Br. Food J. 2017 vol. 119 nr 4 s. 710-728, bibliogr. poz. 55. DOI: 10.1108/BFJ-07-2016-0313
Szczegóły publikacji
Źródło:
British Food Journal 2017 vol. 119 nr 4, s. 710-728, bibliogr. poz. 55.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
DOI
10.1108/BFJ-07-2016-0313
Strona WWW
https://www.emerald.com/insight/content…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 94835) wydawnictwo ciągłe #94835
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,289
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 24 listopada 2021 18:10 |
| Ostatnia aktualizacja: | 29 listopada 2021 09:59 |