Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of new gluten-free maize-field bean pasta.

Opis bibliograficzny

Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of new gluten-free maize-field bean pasta. [AUT.] GABRIELA WIDELSKA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ., KAMILA KASPRZAK, AHLEM DIB, TOMASZ ONISZCZUK, MARTA OLECH, KAROLINA WOJTUNIK-KULESZA, RENATA NOWAK, AGNIESZKA SUJAK, BOHDAN DOBRZAŃSKI, [AUT. KORESP.] ANNA ONISZCZUK. Open Chem. [online] 2019 vol. 17 nr 1 s. 587-598, bibliogr. poz. 36, [przeglądany 3 września 2019]. Dostępny w: https://doi.org/10.1515/chem-2019-0075. DOI: 10.1515/chem-2019-0075
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Open Chemistry [online] 2019 vol. 17 nr 1, s. 587-598, bibliogr. poz. 36
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Identyfikatory

BPP ID: (27, 90325) wydawnictwo ciągłe #90325

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,216
Impact Factor
14,00
Punktacja wewnętrzna

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Zewnętrzna baza danych:• Web of Science
• Scopus
Rekord utworzony:3 września 2019 11:44
Ostatnia aktualizacja:30 października 2023 13:35

Punkty i sloty autorów

AutorDyscyplinaPkD / PkDAutSlot
Nowak Renata, prof. dr hab. n. farm.nauki farmaceutyczne10,55290,1508
Olech Marta (Cybul), dr hab. n. med. i n. o zdr.nauki farmaceutyczne10,55290,1508
Oniszczuk Anna (Dragan), prof. dr hab. n. med. i n. o zdr.nauki farmaceutyczne10,55290,1508
Wojtunik-Kulesza Karolina A. (Wojtunik), dr hab. n. med. i n. o zdr.nauki farmaceutyczne10,55290,1508

Punkty i sloty dyscyplin

DyscyplinaPkD / PkDAutSlot
nauki farmaceutyczne42,21160,6030

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się