Impact of harvest time of Aesculus hippocastanum seeds on the composition, antioxidant capacity and total phenolic content.
Opis bibliograficzny
Impact of harvest time of Aesculus hippocastanum seeds on the composition, antioxidant capacity and total phenolic content. [AUT.] BARTOSZ KĘDZIERSKI, [AUT. KORESP.] WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, [AUT.] JAROSŁAW WIDELSKI, KAZIMIERZ GŁOWNIAK. Ind. Crops Prod. 2016 vol. 86 s. 68-72, bibliogr. DOI: 10.1016/j.indcrop.2016.03.034
Szczegóły publikacji
Źródło:
Industrial Crops and Products 2016 vol. 86, s. 68-72, bibliogr.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5e7165c246e0fb0001cc836a
DOI
10.1016/j.indcrop.2016.03.034
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 82576) wydawnictwo ciągłe #82576
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,181
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 maja 2016 14:15 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 kwietnia 2023 12:52 |