Good and bad sides of diet in Parkinson’s disease.
Opis bibliograficzny
Good and bad sides of diet in Parkinson’s disease. [AUT.] MARZENA UŁAMEK-KOZIOŁ, ANNA BOGUCKA-KOCKA, JANUSZ KOCKI, [AUT. KORESP.] RYSZARD PLUTA. Nutrition 2013 vol. 29 nr 2 s. 474-475, bibliogr. DOI: 10.1016/j.nut.2012.09.013
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nutrition 2013 vol. 29 nr 2, s. 474-475, bibliogr.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
PBN
5e7141f546e0fb0001c6fd76
DOI
10.1016/j.nut.2012.09.013
PubMed
23312768
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 70049) wydawnictwo ciągłe #70049
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,046
Impact Factor
3
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 stycznia 2013 11:20 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 24 lutego 2024 13:30 |