Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Gluten-free precooked rice-yellow pea pasta: effect of extrusion-cooking conditions on phenolic acids composition, selected properties and microstructure.

Opis bibliograficzny

Gluten-free precooked rice-yellow pea pasta: effect of extrusion-cooking conditions on phenolic acids composition, selected properties and microstructure. [AUT.] ABDALLAH BOUASLA, [AUT. KORESP.] A[GNIESZKA] WÓJTOWICZ., [AUT.] MOHAMMED N. ZIDOUNE, MARTA OLECH, RENATA NOWAK, MARCIN MITRUS, ANNA ONISZCZUK. J. Food Sci. [online] 2016 vol. 81 nr 5 s. C1070-C1079, bibliogr. poz. 71, [przeglądany 16 maja 2016]. Dostępny w: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1750-3841.13287/abstract. DOI: 10.1111/1750-3841.13287
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food Science [online] 2016 vol. 81 nr 5, s. C1070-C1079, bibliogr. poz. 71.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna

Identyfikatory

BPP ID: (27, 82565) wydawnictwo ciągłe #82565

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,815
Impact Factor
54
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 maja 2016 17:22
Ostatnia aktualizacja:12 kwietnia 2024 13:11

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się