Glikozydy stewiolowe jako naturalne substancje słodzące stosowane w przemyśle spożywczym.
Opis bibliograficzny
Glikozydy stewiolowe jako naturalne substancje słodzące stosowane w przemyśle spożywczym. [AUT.] PAWEŁ PAWLUCZUK, ELŻBIETA PAWULSKA, KONRAD SOBIESIAK, KAMILA BACHUR, MONIKA PITUCHA. W: XVIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Rola pierwiastków w biosferze. Lublin, 30 maja 2015. [Streszcz.] s. 99, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Rola pierwiastków w biosferze. Lublin, 30 maja 2015. [Streszcz.], s. 99, bibliogr.
Rok: 2015
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 80350) wydawnictwo zwarte #80350
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 czerwca 2015 09:58 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |