Free fatty acids as markers of death from hypothermia.
Opis bibliograficzny
Free fatty acids as markers of death from hypothermia. [AUT. KORESP.] KRZYSZTOF BAŃKA, [AUT.] GRZEGORZ TERESIŃSKI, GRZEGORZ BUSZEWICZ. Forensic Sci. Int. 2014 vol. 234 s. 79-85, bibliogr. poz. 57. DOI: 10.1016/j.forsciint.2013.10.028
Szczegóły publikacji
Źródło:
Forensic Science International 2014 vol. 234, s. 79-85, bibliogr. poz. 57.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bea2467f01e931094ca
DOI
10.1016/j.forsciint.2013.10.028
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 73918) wydawnictwo ciągłe #73918
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,140
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 grudnia 2013 10:16 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 grudnia 2023 10:00 |