Fingerprinting of the volatile fraction from selected thyme species by means of headspace gas chromatography with mass spectrometric detection.
Opis bibliograficzny
Fingerprinting of the volatile fraction from selected thyme species by means of headspace gas chromatography with mass spectrometric detection. [AUT.] DOROTA STASZEK, MARTA ORŁOWSKA, JÓZEF RZEPA, MICHAŁ S. WRÓBEL, [AUT. KORESP.] TERESA KOWALSKA, [AUT.] GRAŻYNA SZYMCZAK, MONIKA WAKSMUNDZKA-HAJNOS. J. AOAC Int. 2014 vol. 97 nr 5 s. 1250-1258, bibliogr. DOI: 10.5740/jaoacint.SGEStaszek
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of AOAC International 2014 vol. 97 nr 5, s. 1250-1258, bibliogr.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e721532467f01e93049eed
DOI
10.5740/jaoacint.SGEStaszek
PubMed
25902973
Strona WWW
https://academic.oup.com/jaoac/article/…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 77430) wydawnictwo ciągłe #77430
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,120
Impact Factor
5
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 7 października 2014 11:19 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 grudnia 2023 10:49 |