Factors influencing the consumption of aged cheeses among people associated with medical community - survey study.
Opis bibliograficzny
Factors influencing the consumption of aged cheeses among people associated with medical community - survey study. [AUT. KORESP.] PIOTR MACHOWIEC, [AUT.] PATRYK LESZCZYK, DOMINIK NIEMIRSKI, HALINA PIECEWICZ-SZCZĘSNA. J. Educ. Health Sport [online] 2019 vol. 9 nr 7 s. 136-150, bibliogr. poz. 26, [przeglądany 21 sierpnia 2019]. Dostępny w: https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/7115. DOI: 10.5281/zenodo.3268837
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Education, Health and Sport [online] 2019 vol. 9 nr 7, s. 136-150, bibliogr. poz. 26.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5e71937c46e0fb0001d2c67d
DOI
10.5281/zenodo.3268837
Strona WWW
https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/7…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 90265) wydawnictwo ciągłe #90265
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
7,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 21 sierpnia 2019 14:34 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2023 11:07 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Piecewicz-Szczęsna Halina, dr n. med. | nauki o zdrowiu | 20,0000 | 0,5000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki o zdrowiu | 20,0000 | 0,5000 |