Evaluation of content and composition of phenolic acids and tannis in leaf dry matter of two celery cultivars (Apium graveolens L. var. dulce Mill. Pers.).
Opis bibliograficzny
Evaluation of content and composition of phenolic acids and tannis in leaf dry matter of two celery cultivars (Apium graveolens L. var. dulce Mill. Pers.). [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, JAN DYDUCH, AGNIESZKA NAJDA. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2002 vol. 5 nr 1 [b. pag.], [dostęp: 16 kwietnia 2003].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities 2002 vol. 5 nr 1, [b. pag.]
Rok: 2002
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume5/issue…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 23131) wydawnictwo ciągłe #23131
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 kwietnia 2003 09:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 10:53 |