Evaluation of chromium, nickel, iron and manganese content in wheat, flour, bran and selected baked products.
Opis bibliograficzny
Evaluation of chromium, nickel, iron and manganese content in wheat, flour, bran and selected baked products. [AUT.] PIOTR BAWIEC, [AUT. KORESP.] MAGDALENA HAŁABIŚ, [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, ANDRZEJ KOT, JANUSZ SOLSKI, KINGA GAWEŁ. Curr. Iss. Pharm. Med. Sci. 2014 vol. 27 nr 2 s. 71-75, bibliogr. DOI: 10.2478/cipms-2014-0016
Szczegóły publikacji
Źródło:
Current Issues in Pharmacy and Medical Sciences 2014 vol. 27 nr 2, s. 71-75, bibliogr.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e729852467f01e930de45f
DOI
10.2478/cipms-2014-0016
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 77735) wydawnictwo ciągłe #77735
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 października 2014 09:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 7 grudnia 2023 17:06 |