Epidemiologiczna analiza żywności i żywienia.
Opis bibliograficzny
Epidemiologiczna analiza żywności i żywienia. [AUT.] LEON JABŁOŃSKI. W: Podstawy epidemiologii ogólnej, epidemiologia chorób zakaźnych : podręcznik dla studentów nauk medycznych i pielęgniarskich studiów licencjackich : praca zbiorowa. Pod red. Leona Jabłońskiego i Ireny D. Karwat Lublin 2002, Czelej, s. 405-418, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Podstawy epidemiologii ogólnej, epidemiologia chorób zakaźnych : podręcznik dla studentów nauk medycznych i pielęgniarskich studiów licencjackich : praca zbiorowa. Pod red. Leona Jabłońskiego i Ireny D. Karwat, s. 405-418, bibliogr.
Wydawca:
Czelej
Rok: 2002
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Identyfikatory
BPP ID: (29, 22226) wydawnictwo zwarte #22226
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2003 11:18 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2020 14:48 |